Charitativní bazar na podporu Ligy na ochranu zvířat bude v Lorci otevřen ještě v neděli 28.dubna od 9 do 13 hodin

Charitativní bazar na podporu Ligy ochrany zvířat Kutná Hora bude ve velkém sále kutnohorského kulturního domu Lorec otevřen ještě v neděli 28. dubna od 9 do 13 hodin.

Oproti loňskému ročníku přišlo podle slov organizátorů hned první den velké množství zájemců. „Stále je k dispozici pestrý výběr dětského, dámského a pánského oblečení, kabelek, módních doplňků, hraček, věcí do domácnosti, bižuterie, elektroniky, knížek atd. a to za pár korun. Jsou to věci, které nám lidé darovali z celé České republiky, posílali poštou, přiváželi i osobně,“ řekla Věra Sochrová z Ligy na ochranu zvířat, která je jednou z organizátorek  akce.

Celkem se do přípravy charitativního bazaru zapojilo kolem čtyřiceti dobrovolníků. „Neprodané zboží bude uchováno pro další ročník akce. Co se týče oblečení jsme domluveni s Oblastní charitou Kutná Hora, oslovili jsme také Dětský domov ve Zruči nad Sázavou,“ podotkla Věra Sochrová.

Výtěžek z prodeje využije Liga na ochranu zvířat Kutná Hora především na úhradu veterinárních nákladů převážně pro kočky.

pra

Zavřít menu