Den otevřených dveří na SOŠ a SOU řemesel v Kutné Hoře byl pestrou prezentací všech učebních a studijních oborů, které škola nabízí

Den otevřených dveří SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora přilákal ve čtvrtek 24. listopadu 2022 zájemce o studium i jejich rodiče. Uchazeči měli příležitost seznámit se se všemi obory, a to i těch, které škola nabízí v objektu v Seifertových sadech. Veřejnosti byla po celý den otevřena všechna pracoviště školy, a to vzdělávací budovy v Čáslavské ulici, v Seifertových sadech a školní dílny v Potoční ulici.

Uchazeči o studium získali informace o možnostech studia a prohlédli si učebny i ukázky odborného výcviku pod vedením učitelů odborného výcviku. „Naši kluci se vrátili včera ze soutěže truhlářů v Dobříši (Hluboš), kde v krajském kole soutěže mistrovství republiky truhlář v konkurenci dalších 20 škol se umístili na krásném pátém místě. Dnes v rámci dne otevřených dveří prezentují svůj obor truhlář,“ uvedl Josef Vavřinec, ředitel SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora a doplnil, že další den otevřených dveří SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora se uskuteční v sobotu 11. února 2023. Více o nabízených oborech i aktivitách školy naleznou zájemci na webu školy ZDE. 

pra

Zavřít menu