„Falešný kočí“, soutěžní procházková hra pro celou rodinu startuje již v úterý 9. března

Kutnohorsko.cz, o.p.s. připravilo pro obyvatele Kutné Hory soutěžní procházkovou hru „Falešný kočí“. Zahájena bude již zítra 9. března a potrvá do 21. března. Vydat na trasu je možné kdykoli. Jak uvádějí organizátoři, zaujmout by měla nejvíce děti od sedmi do deseti let, připojit se mohou ale i děti starší, či mladší s pomocí rodičů. Ti, kteří odevzdají vyplněné herní tabulky s kontaktem do schránky na dveřích Muzea čokolády a čokoládovny Kutná Hora, budou zařazeni do slosování. Více v pozvánce níže.

red

Vážení příznivci procházek, hudby a soutěžení,

městské hradby jsou pro návštěvníky našeho krásného města bohužel uzavřeny. Ale pro obyvatele Kutné Hory jsme připravili soutěžní procházku pro celou rodinu, která povede od kina Modrý kříž až do parku u chrámu sv. Barbory a přilehlých zahrad GASK. Motivem hry je stará židovská pověst. Na jednotlivých zastaveních se plní zejména hudební úkoly, k jejichž splnění není potřeba žádná předchozí hudební zkušenost.

Pátrat můžete od 9. do 21. března 2021 (v případě zájmu jsme připraveni hru prodloužit).

Před výpravou se pečlivě nachystejte. Potřebovat budete vytištěnou mapu a tabulku, které najdete přiložené u článku či na Facebooku u události „Falešný kočí, aneb příběh kutnohorských zákoutí“. Několik exemplářů necháme připravených i na prvním stanovišti.

Dále nezapomeňte tužku a chytrý telefon. Pokud váš telefon neumí číst QR kódy prostřednictvím fotoaparátu, stáhněte si aplikaci na čtení QR kódů. Během putování postupujte podle čísel v mapě, aby se vám příběh nezamotal.

Hra „Falešný kočí“ nejvíce zaujme děti mezi sedmým a desátým rokem. Připojit se ale určitě mohou i děti o něco starší nebo mladší s pomocí rodičů.

Abychom vás ještě více navnadili, máme pro vás připravenou odměnu. Pokud svou vyplněnou herní tabulku s kontaktem na vás (e-mail nebo telefon) odevzdáte do schránky na dveřích Muzea čokolády a čokoládovny Kutná Hora (Komenského nám. 72/18) do 22.3.2021 (prodloužení hry vyhrazeno pořadatelem), budete zařazeni do slosování o tři kutnohorské čokolády Lidka a pražené oříšky z obchodu Al Andalous Boutique.

Závěrem chceme poděkovat vám všem – za to, že se s námi vydáte na čerstvý vzduch a že budete dodržovat veškerá aktuálně platná opatření. Zároveň vás prosíme o zaslání vašich případných připomínek či informací o poškozených stanovištích na email monika.subito@gmail.com.

Přejeme úspěšné pátrání!

Monika Václová a Kutnohorsko.cz, o.p.s.

 

Zavřít menu