Informační centrum města Kutné Hory se umístilo na 3. místě ve Středočeském kraji z celkového počtu 42 certifikovaných informačních center

Během turistické sezony proběhl další ročník prestižní ankety „Informační centrum roku“, jejímž vyhlašovatelem byla, ve spolupráci s vydavatelstvím KAM po Česku, Asociace turistických informačních center ČR (A.T.I.C. ČR). Informační centrum města Kutné Hory se umístilo na 3. místě ve Středočeském kraji z celkového počtu 42 certifikovaných informačních center. Výsledky ankety byly slavnostně vyhlášeny 7. 11. 2019 v rámci společenského večera při Členském fóru A.T.I.C. ČR v Praze.

Letošní ročník ankety prezentoval hlasující veřejnosti prostřednictvím detailně vypracované karty TIC celkem 449 certifikovaných turistických informačních center ze všech 14 krajů. Karta TIC nabídla hlasujícím v rámci ankety základní informace o konkrétním TIC, fotogalerii, galerii získaných certifikátů a ocenění, prezentaci distribuovaných periodik, propagačních materiálů a řadu dalších užitečných informací.

Široká laická i odborná veřejnost zde mohla od 21. června do 31. srpna 2019 hlasovat pro své oblíbené TIC. Během letošního ročníku ankety bylo celkem z České republiky přiděleno 15 199 hlasů a 473 hlasů z dalších 54 zemí světa.

tz, red

Foto:  Luděk Sládek

 

Zavřít menu