Mateřská škola Pohádka pořádala tradiční pouť, zahájena byla závodem originálních vozidel, vyvrcholila diskotékou

Závodem originálních vozidel na dopravním hřišti DDM byla v úterý 8. září odpoledne zahájena tradiční pouť v MŠ Pohádka. Na trať vyrazila řada netradičních vozů s malými pasažéry, pohonem byl vždy jeden z rodičů. Připraveny byly rozmanité překážky a v cíli odměna. Jak připomenula ředitelka MŠ Pohádka Zdeňka Slavíčková, nešlo o rychlost, ale aby trať všichni zvládli, pobavili se, seznámili. Součástí zahradní slavnosti, která byla první akcí letošního školního roku, byl i závod v gumácích, malování na obličej, strašidelný zámek, kolo štěstí a další disciplíny na zahradě školky. Program vyvrcholil diskotékou.

Letošní zahradní slavnost pořádala školka ve spolupráci s DDM Dominik, se kterým sousedí.  „Jsme rádi, že se na našich akcích bude podílet,“ uvedla ředitelka školy. Nechybělo bohaté občerstvení, které připravili rodiče dětí. .

Pouť MŠ Pohádka pořádá již od roku 2004, vždy s jiným programem. V minulých letech se například děti mohly vydovádět na nafukovacích hradech, které byly postaveny na zahradě školky, pobavil je klaun, nebo jim zazpívala Inka Rybářová.

„Další větší akcí ve školce bude Slavnost světýlek, pořádaná ve spolupráci s Dominikem. Děti čeká velká strašidelná cesta odvahy. Na podzim plánujeme tradiční Zamykání zahrady. Uvidíme, co nám doba dovolí,“ dodala Zdeňka Slavíčková.

pra

Zavřít menu