Český rozhlas Region opět vyjíždí se svým mobilním vysílacím studiem do středních Čech. Ve čtvrtek 16. října od 10. hodin zavítá na Palackého náměstí v Kutné Hoře. Moderátor Patrik Rozehnal přivítá řadu hostů a připraven je i bohatý doprovodný program.

.
„Do Kutné Hory vyrážíme s naší podzimní akcí Region na cestách, kdy během deseti dní navštívíme s naším mobilním studiem deset středočeských měst,“ přibližuje akci moderátor Regionu Patrik Rozehnal. Obyvatelé i návštěvníci Kutné Hory mohou nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání nebo se přímo zúčastnit živého vysílání oblíbených pořadů až do 18. hodin. Dopoledne je pro návštěvníky připravena autogramiáda spolumoderátorky oblíbeného pořadu Humoriáda, herečky Ivanky Deváté, ve 14 hodin rozhýbe kutnohorské náměstí hudební vystoupení zpěvačky a moderátorky Regionu Jany Chládkové a od 16 hodin na pódiu vystoupí Karel Kahovec.
Zájemci si také budou moci nechat zdarma měřit krevní tlak a tuk v těle a vyzkoušet jízdu v otočném simulátoru nárazu. Po celý den budou připraveny i soutěže o lákavé ceny.
Prostřednictvím webové kamery bude celý program k dispozici i na www stránkách, živé vysílání Českého rozhlasu Region z Kutné Hory naladíte na frekvenci 100,5 FM.

(tz)

.

Zavřít menu