Očkování seniorů 80+ v kutnohorské nemocnici bylo zahájeno, technický problém rezervačního systému by měl být brzy odstraněn

Jak jsme včera informovali na webových stránkách Kutnohorských listů a FB města Kutné Hory, kutnohorská nemocnice obdržela prvních 100 očkovacích dávek proti nákaze Covid 19 a dnes zahájila očkování seniorů 80+. To se neobešlo bez komplikací.

„V současné době nemocnice řeší problémy technického rázu, které nejsou na straně nemocnice, ale které se týkají zřejmě rezervačního systému,“ uvedl ředitel nemocnice doktor Petr Geřábek s tím, že aktuální informace budou zveřejněny na FB a webových stránkách nemocnice. „Během dnešního dne bude oočkováno prvních 30 objednaných seniorů, zítra si jich termín rezervovalo již přes 20. I nadále platí, že v systém sám seniory vyzve k objednání termínu k očkování pomocí PIN 2, který při registraci obdrželi,“ upřesnil ředitel nemocnice a doplnil, že kutnohorská nemocnice má už k dispozici další várku očkovacích vakcín a začne uvolňovat termíny k očkování na další týden.

pra

Zavřít menu