Pečeme s osadou: Vánočním cukrovím, ozdobičkou či přáním můžete potěšit seniory i pacienty hospitalizované v kutnohorské nemocnici

Do akce Pečeme s osadou aneb Vánoce za každým oknem ve městě, kterou pořádají Osadní výbory Vnitřní město a Šipší ve spolupráci s Pečovatelskou službou Kutná Hora, se může zapojit veřejnost i letos.

„Nastává čas plný očekávání, pečení, zdobení a především přemýšlení čím potěšíme o vánocích své blízké. Jenže mezi našimi sousedy jsou i ti, kteří již péct nemohou. Naším velkým přáním je, aby byly Vánoce ve městě za každým oknem,“ uvádějí organizátoři, kteří se letos rozhodli potěšit nejen klienty pečovatelské služby, ale i ty, co tráví vánoční čas v léčebně dlouhodobě nemocných nebo na oddělení paliativní péče kutnohorské nemocnice.

„Zveme Vás, abyste se k nám připojili. Jak na to?  Rozdělte se s námi o vaše vánoční cukroví, věnujte nám vánoční ozdobičku nebo třeba napište přání s osobním vzkazem. Pokud máte ještě jiný nápad, jak potěšit naše nejstarší sousedy, ozvěte se nám,“ vyzývají organizátoři, kteří cukroví rozdělí do krabiček, připojí přání a ostatní dárečky a ty předají.

„Nezapomeneme ani na personál, který o seniory a klienty pečuje. I jim patří velký dík. Pomozte nám vykouzlit vánoce za každým oknem ve městě. Děkujeme a přejeme klidný předvánoční čas vám i vašim blízkým,“ dodávají organizátoři.

Kontakt:   Jana 725 940 447  Šárka 777 296 884, email: pecemesosadou@gmail.com

tz, red

Zavřít menu