Policisté žádají o pomoc při pátrání po pachateli: po půlnoci svezl cyklistu a na temném místě ho pak fyzicky napadl a okradl

Krádež horského jízdního kola

KUTNOHORSKO – Pomozte policistům při pátrání po neznámém pachateli.

Kutnohorští policisté šetří případ krádeže horského jízdního kola značky SUPERRIOR, ke kterému došlo v Kutné Hoře v  ulici Nad Sady, poblíž místní prodejny na topná tělesa.

Dosud neznámý pachatel v době od 00.50 hodin do 01.00 hodin v neděli dne 16. září 2018 zastavil u poškozeného na hlavní silnici  před obcí Kaňk směr na Kutnou Horu. Zde naložil poškozeného i s jízdním horským kolem a následně projel obcí Kaňk, dále kruhovým objezdem směr na Sedlec, kde zastavil na temném místě, před cedulí Kutná Hora poblíž zdejší prodejny na topná tělesa. V uvedených místech fyzicky napadl poškozeného a s jízdním kolem odjel.

Pátráme po na tipovaném vozidle – dodávkovém, mělo by se jednat o FORD TRANZIT bílé barvy – viz fotografie č. 2

Policisté pátrají po odcizeném jízdním horském kole značky SUPERRIOR typu CXP 939, stáří 1 rok, rám černo zelený v hodnotě 30.000,- Kč- viz fotografie č. 1

Policisté se obracejí na veřejnost, se žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli a po odcizeném jízdním kole. Pokud máte jakékoli informace, nebo jste si všimli někoho podezřelého, sdělte nám je na policejním Obvodním oddělení v Kutné Hoře, nebo telefonicky na čísle 974 875 700 nebo na známé lince 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora

Zavřít menu