Domov Barbora Kutná Hora se přihlásil do projektu „Plníme přání seniorům“ a dostal se do užšího výběru přání, na která může veřejnost prostřednictvím webu projektu přispívat online. Pomoci může každý, stačí jen kliknout na odkaz na konci článku a přispět, třebas i malou částkou, kterou organizátoři projektu automaticky zdvojnásobí. ………………………………..

Přáním seniorů z Domova Barbora Kutná Hora je pořízení grilu, dřevěného uhlí a špekáčků pro sedmdesát obyvatel, které specifikovali takto: „V Domově Barbora v Kutné Hoře je pro klienty velkou radostí posezení u zahradního grilu, často doprovázené hrou na kytaru. Během zimních měsíců klienti na tyto chvíle rádi vzpomínají. Léta používaný gril však pomalu dosluhuje. Obyvatelé Domova si proto jednomyslně přejí nový zahradní gril. A aby to opravdu bylo ono, přejí si ještě dostatek kvalitních špekáčků.“

Více informací najdete na webové stránce, kde je také možno přispět na splnění přání obyvatel Domova Barbora Kutná Hora. Nezapomeňte, že i pomocí malých částek lze nasbírat konečnou sumu! Děkujeme!

 (tz)

.

Zavřít menu