Jak se námi zvolení zástupci účastnili či neúčastnili pracovních, mimořádných a veřejných zasedání kutnohorského zastupitelstva v období od ledna loňského roku do března roku letošního si můžete ověřit v následujícím článku. Žádná katastrofa to není, ale někteří by měli vážně přidat!

Od ledna loňského roku do března roku letošního se kutnohorští zastupitelé sešli celkem na patnácti jednáních, dvou mimořádných, čtyřech pracovních a devíti veřejných zasedáních. Z níže uvedených čísel vyplývá, že většina námi zvolených zástupců bere své funkce vážně, alespoň co se docházky „do práce“ týká. Minimálně dva z pánů zastupitelů by se nad sebou ale měli nejspíš vážně zamyslet. Nevím jak vás, ale mě osobně by, jako voliče, docela rozčilovalo, že se ten „můj“ zastupitel od začátku roku ještě vůbec neukázal. A teď tedy k těm slíbeným číslům.

Účast kutnohorských zastupitelů na jednáních v období od ledna 2012 do března 2013, celkem 15 zasedání včetně mimořádných a pracovních.

Stoprocentní účast si připsalo šest zastupitelů: Franc Jiří /Šance pro KH/, Koubský Karel /Šance pro KH/, Krčmářová Ladislava /Šance pro KH/, Sova Ivan /Šance pro KH/, Šanc Ivo /Šance pro KH/, Vepřková Dana /Šance pro KH/.
Pouze jedenkrát chybělo na některém z jednání osm zastupitelů: Frankovicová Lenka  /KSČM/,  Hadrovský Zdeněk /ČSSD/, Jursík Josef /KSČM/, Krčík Milan /KSČM/, Smetáček Vojtěch /Šance pro KH/, Šorčík Ladislav /Šance pro KH/, Vaněk Jiří /Šance pro KH/, Vopálková Ivana /TOP 09/.
Dvakrát se nezúčastnili čtyři zastupitelé: Balý Jiří /Kutnohorští patrioti/, Bezouška Pavel  /ČSSD/, Jelínková Irena /Šance pro KH/, Pospíšilová Iva /ČSSD/.
Třikrát chyběli zastupitelé dva: Bartoň Jindřich /Šance pro KH/ a Moravčíková Zuzana /ČSSD/. V případě Zuzany Moravčíkové je třeba v rámci objektivity upřesnit, že dvakrát chyběla na jednáních v době, kdy vykonávala funkci hejtmanky Středočeského kraje místo zatčeného Davida Ratha, jinak by se patrně v tomto výčtu pohybovala výše.
Celkem čtyřikrát se ve sledovaném období jednání nezúčastnili: Cihlář Jan /ČSSD/, Jirásek Zdeněk /Šance pro KH/, Jurka Petr /TOP 09/, Ptáček Karel /ODS/, Starý Martin /NK/.
Poslední dvě příčky vezmu najednou, celkem šestkrát chyběl Ladislav Latislav /Kutnohorští patrioti/ a sedm neúčastí si připsal Ivo Šalátek /ODS/, přičemž poslední jmenovaný se v letošním roce ještě nezúčastnil ani jediného jednání ze čtyř již konaných!

Jan Šmok

.

Zavřít menu