Nový měsíc a nové kulturní akce kutnohorského Klubu důchodců na vás čekají. Můžete vyrazit na výlety na Moravu, kde ochutnáte pravé olomoucké sýry, navštívit Muzeum tabáku v Kutné Hoře či prožít příjemné hudební odpoledne s povídáním o Izraeli. …………………………………………………………………………………………

Výbor Klubu důchodců vás v červnu zve na tyto akce:

5. 6. 2013 – 6.00 hodin – odjezd od supermarketu Billa. Zájezd na hrad Bouzov, Svatý Kopeček u Olomouce, Loštice – muzeum olomouckých sýrů. Zájezd zcela jistě naplní vaše očekávání na hradě Bouzov, jistě zavzpomínáte na řadu pohádek a filmů, Svatý Kopeček je nejoblíbenější výletní i poutní místo v regionu. Olomoucké sýry jsou pak nejznámější moravskou kulinářskou specialitou, jejíž typická pikantní chuť a výrazná vůně má své zastánce i odpůrce, je původním českým sýrem (v Čechách nazývaná syrečky).

10. 6. 2013 – 13,00 hodin v KD Příjem přihlášek na zájezd do Brna.

11. 6. 2013 – 13.20 hodin – Kutná Hora – Sedlec před „Tabákovkou“. Muzeum tabáku – expozice Philip Morris včetně prohlídky výroby.

19. 6. 2013– 6.00 hodin – odjezd od supermarketu Billa. Zájezd Brno – Špilberk, kasematy, projížďka po Brněnské přehradě, hrad Veveří. Hrad Špilberk – žalář národů – vytváří už více než sedm staletí výraznou dominantu města Brna, kterému v minulosti poskytoval ochranu a pocit bezpečí. Kasematy patří ke stavebním kuriozitám hradu Špilberku a představují jednu z nejnavštěvovanějších turistických atraktivit v Brně. Hrad Veveří je jeden z nejrozsáhlejších moravských hradních areálů posazený na ostrohu nad soutokem řeky Svratky a potoka Veverky.

25. 6. 2013 – GASK Umění spojení 013 Senior. Účast přihlášených seniorů na výtvarné dílně – malba s Luďkem Rathouským.

27. 6. 2013 – 14,00 hodin v KD. Hudební odpoledne s povídáním o návštěvě Izraele s panem Kameníkem. Přijďte si poslechnout poutavé vyprávění o Izraeli obohacené hudebním doprovodem.

Provoz klubovny na adrese Sokolská 573, Kutná Hora: Pondělí 13 – 16 hodin, úterý až čtvrtek 9 – 11 hodin a 13 – 16 hodin.

Na vaši návštěvu se těší Výbor Klubu důchodců Kutná Hora – kd.kh@seznam.cz

.

Zavřít menu