Další z našich nepravidlených večerů s vynikajícím vínem a zajímavou gastronomií nabídne gurmánům 12. prosince od 19. hodin kutnohorský hotel Opat. Ochutnávat se tentokrát budou vína a kulinářské speciality ze slunné Itálie. Předvánoční večer s pěti chody a šesti vzorky vína bude jako obvykle provázet Aleš Svoboda.

Další z řady řízených degustací v kutnohorském hotelu Opat zavede účastníky na krátký výlet na Apeninský poloostrov a nabídne speciality ze slunné Itálie. V předvánočním čase se můžete těšit na takové lahůdky jako lososový krém s bazalkovými krutony a chipsem z pancetty, grilovaný lilek plněný kuřecím masem, tomaty a parmazánem či hovězí na víně s domácími noky a čerstvým fenyklem. Sladkou tečkou na závěr udělá zcela nezbytně tradiční italský dezert Tiramisu. Skvělé jídlo samozřejmě i tentokrát korunuje šestice vynikajících vín, výběru se tradičně ujal Aleš Svoboda z kutnohorské vinotéky U Kamenného domu.

Italie

Cena pětichodové degustační večeře s šesti vzorky vína činí 590,- Kč za osobu. Pro účastníky degustace hotel Opat nabízí také 20% slevu na ubytování. Počet míst je omezen, takže neváhejte a rezervujte si místa předem na tel. 327 536 900 nebo emailem info@hotelopat.cz.

(tz)

.

Zavřít menu