Prázdninové zpravodajství z Domu dětí a mládeže Dominik v Kutné Hoře

Dům dětí a mládeže Dominik v Kutné Hoře připravuje zajímavý program pro děti i v době koronakrize. Seznam youtube videí naleznou zájemci v odkazu níže. Tentokrát je program prázdninový, při kterém si děti mohou procvičit fantazii, malovat i trénovat mateřský jazyk. Zároveň i nadále pokračuje na zahradě DDM soutěž s Willy Fogem.

Pondělí bylo věnováno na procvičení představivosti. Děti vyslechly básničku, ve které chyběla nějaká slova. Úkolem bylo doplnit je. „V úterý si procvičíme fantazii a zkusíme si podle popisu nakreslit obrázek. Ve středu potrénujeme díky Kimovým hrám paměť, ve čtvrtek procvičíme sluch, díky sluchovým hádankám. V pátek budeme trénovat náš mateřský jazyk,“ řekl ředitel DDM Kutná Hora Michal Smrkovský a doplnil, že playlist všech videí naleznou zájemci na odkazu ZDE. 

„Doufejme, že se situace brzy uklidní a vrátíme se do normálu. Do té doby nás můžete sledovat na facebooku nebo instagramu, kde pravidelně připravujeme soutěže a hry pro děti,“ dodal Michal Smrkovský. Více na www.ddm.kh.cz

red

Zavřít menu