V úterý 19. února se refektář Jezuitské koleje promění ve veřejný diskuzní prostor – pozvání na panelovou debatu pořádanou studenty Gymnázia Jiřího Ortena a zaštítěnou organizací Agora Central Europe přijali krajský radní Miloš Petera, krajský zastupitel Tomáš Havlíček a kutnohorský místostarosta Jiří Franc.

 

Jedná se o na místní poměry ojedinělý projekt (viz plakát), jehož cílem je umožnit veřejnosti osobně promluvit ke svým zastupitelům ze širšího spektra správních celků. Tématem debaty bude budoucnost Kutné Hory, zaměřena by měla být převážně na kroky krajské rady a zastupitelstva, které mohou zdejší dění nějak ovlivnit nebo například na otázky čerpání z evropských fondů a jejich možný přínos pro naše město. Stěžejními ovšem budou ta témata, na která z pléna zavedete řeč právě Vy.

Zajímá Vás, jak vlastně krajský úřad ovlivňuje lokální dění? Jak se radní zhostili úkolů, které si stanovili v předvolební kampani, nebo byste se prostě jen rádi dozvěděli, jak se liší pravomoci krajského radního a krajského zastupitele? Pak neváhejte a přijďte si v úterý 19. února v 18:00 rozšířit obzory do refektáře Galerie Středočeského kraje.

Akce je financována z prostředků programu Mládež v akci.

 Aneta Martínková, GJO

 

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu