První akcí spolku Ze stejný planety bude 22. června na hřišti TJ Viktoria Sedlec charitativní fotbalový turnaj a dětský den s bohatým programem pro děti ZDARMA

Charitativní fotbalový turnaj dospělých v malé kopané pořádaný spolkem Ze stejný planety se uskuteční 22. června od 9 hodin na fotbalovém hřišti TJ Viktoria Sedlec a nabídne bohatý doprovodný program pro všechny děti ZDARMA: Divadélko Kůzle, skákací hrad, zábavná fotobuňka, pilates pro děti, střelba na terč, dílničky. Připraveny jsou aktivity pro děti s hendikepem pod vedením asistentů a další zábavný program pod záštitou Osadního výboru Sedlec.

Ze stejný planety je název nově vznikajícího spolku, jehož hlavním cílem je dát šanci dětem s autismem a jejich rodinám prožít co nejkvalitnější život.  Zakladatelkami jsou tři ženy, které spojila podobná životní zkušenost, a to děti trpící autismem. Charitativní fotbalový turnaj a den dětí je první akcí, kterou bude spolek pořádat. Spolu s osvětou o problematice autismu a možnostech vzdělávání pomocí speciálních pedagogických metod budou součástmi aktivit spolku i poradenství, individuální pomoc rodinám dětí, vzájemná pomoc a spolupráce, respekt a uznání.

pra

Zavřít menu