Vstupné na kutnohorskou plovárnu mírně podražilo, nabídne ale i zajímavé novinky, zakoupení vstupenek podle tří časových pásem

Změnu výše vstupného na kutnohorskou plovárnu s platností od 12. června kutnohorští radní schválili. „Při společném jednání se Spartou jsme poukázali na to, že pouhé zvýšení vstupného není to pravé. Ceník by měl být pro občany přijatelnější,“ řekl místostarosta Vít Šnajdr (Piráti) s tím, že novinkou je, že si návštěvníci mohou zakoupit vstupné rozdělené do tří časových pásem a to od 13 hodin, 16 hodin, nebo celodenní. Například návštěvník nad 150 cm výšky zaplatí za celodenní vstupné 110 korun (což je o 20 korun více, než v loňském roce). Nově bylo zavedeno vstupné od 13 hodin, které vyjde na 90 korun. Od 16 hodin návštěvníci zaplatí vstupné  70 korun. Další novinkou je tzv. ranní kondiční plavání, které stojí  80 korun, ale je možné pouze se slevovou kartou. Lze si ji pořídit na 100 korun. Umožňuje další slevy na vstupném. Děti do 100 centimetrů a vozíčkáři mají vstup zdarma. Je možné si zakoupit i rodinné vstupné. Kompletní ceník je k dispozici na webových stránkách TJ Sparta Kutná Hora.

Plovárna je v provozu od soboty 8. června. Únik vody z bazénů, který byl zaznamenán v uplynulých dnech, se podařilo vyřešit. „Příčinou byl vadný ventil, který propouštěl vodu. Voda z bazénů už neuniká,“ dodal starosta Josef Viktora (ANO).

pra

 

 

Zavřít menu