V sobotu 1. února byla v Kutné Hoře zahájena putovní interaktivní výstava s názvem iQ pobyt. Výstava nabízí na padesát her, kvízů, hlavolamů a hádanek, skládaček a optických klamů. Přijďte si vyzkoušet Vaši pohotovost, rychlost, šikovnost či znalosti a dovednosti! Všech exponátů se smíte dotýkat a se všemi si můžete pohrát! ………………………………………………………………

Výstavu lze po celou dobu konání navštívit na dvou místech. Většina exponátů je umístěna v krásných a nově zrekonstruovaných prostorách Spolkového domu v Kutné Hoře. Menší část je pak volně přístupná ve Vile U Varhanáře.Tato barokní vila, stojící nedaleko chrámu sv. Barbory a Jezuitské koleje, je partnerem sítě Bohemia Hotel Club & Golf, která výstavu do Kutné Hory propůjčila.
Za první tři týdny výstavu navštívilo více než jedenáct set (!) návštěvníků, kteří si vyzkoušeli, komu lépe funguje pravá a komu levá půlka hemisféry, procvičili svůj postřeh, rozum či šikovné ruce nebo přišli na to, co znamená tak často používaná zkratka OK. Často jsme také slyšeli, že některé exponáty jsou moc těžké a že nejdou složit – věřte, jdou. Ale jak? Přijďte si to vyzkoušet sami, šanci máte ještě do 15. března. Výstava je otevřena denně od 10:00 do 17:00 hodin.

Hana Bendová, OS Kutnohorsko.cz
.

1. 2 – 15. 3 2014 | PUTOVNÍ VÝSTAVA IQ POBYT. Spolkový dům/Vila U Varhanáře. Pořádá OS Kutnohorsko.cz ve spolupráci s Vilou U Varhanáře a Městem Kutná Hora. Vstupné: Spolkový dům, Lierova 146, Kutná Hora – 20 Kč, snížené 10 Kč. Vila U Varhanáře, Barborská 11, Kutná Hora – zdarma – pouze s platnou vstupenkou, zakoupenou ve Spolkovém domě. Každý pátý vstup zdarma. Otevřeno denně od 10:00 do 17:00 hodin.
.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

.

 

Zavřít menu