Hudební léto v Kutné Hoře: sérii pátečních koncertů na zahradě restaurace Dačický zahájí 26. června kapela Frajara Putika

„Koronavirus nás nepoložil a jedeme dál!,“ oznámil kutnohorský spolek Kultura do města, který pořádá v letní sezoně 2020 za podpory města Kutné Hory další ze série tradičních pátečních koncertů na zahradě restaurace Dačický v Kutné Hoře.

Už 26. června vás pohoupe na vlnách SKA a balkánských rytmů svérázná formace Frajara Putika – kapela, která prošla řadou změn a stále se vyvíjí. Z původního kvarteta zakladatelů (2008) dorostla do stabilního počtu osmi hráčů (+ manažerka). S věkem se měnil i vkus. Od raného SKA a reggae, přes blues a swing kapela došla až k balkánským písním, které vlastně od začátku chtěla hrát. Zařadit jí do běžné žánrové škatulky je trochu problém. Hrají hlavně hudbu, která je baví… a posluchače s nimi.

https://youtu.be/dy0FsAHH1_Y

https://youtu.be/_X4ekdzPGdI

Start 20:30, vstupenky na místě, rezervace míst přímo v restauraci (tel. 327 512 248 – omezená kapacita!), info na 604 436 780 a facebook.com/kulturadomesta. Těšíme se na vás u Dáči!

Další program: 24. července Hanka Kosnovská a Veronique, 21. srpna zakončí letní koncertní sezónu u Dačického kultovní parta Čankišou.

tz, red

 

Zavřít menu