Kutnohorští KluciZND natočili videoklip k novému singlu „ROCKSTAR“

Kapela KluciZND natáčela 1. a 2. června videoklip k jejich novému singlu „ROCKSTAR“. Produkci videoklipu vedli Ondřej Soukup a Nicole Hubičková a natáčení probíhalo po dobu dvou dnů v několika lokacích v Kutné Hoře.

Natáčení začalo na Střední průmyslové škole Kutná Hora, kde ředitel Josef Treml umožnil natočení jedné z klíčových scén. Další záběry byly pořízeny v legendárním klubu Česká 1, kde se do komparzu zapojil i samotný provozovatel Pepe Novák. Natáčení vyvrcholilo velkou party v lobby hotelu Mědínek na kutnohorském náměstí, kde se komparz skládal z přibližně 70 lidí. Klip obsahuje i venkovní scény, které autenticky zachycují život kapely na cestách a jejich koncertní aktivity.

„Natáčení bylo náročné, ale zároveň to byl naprosto skvělý zážitek. Těšíme se, až se budeme moci podělit o výsledek s našimi fanoušky,“ uvedl Roman Šauer z kapely KluciZND.

Song „ROCKSTAR“ vznikl během podzimních koncertů a datum vydání videoklipu bude brzy oznámeno na sociálních sítích kapely.

O kapele:

KluciZND jsou mladá kapela z Kutné Hory, žánrově se pohybující na pomezí pop-punku, rapu a popu, nebojí se ale ani experimentů s jinými žánry. První úspěch zaznamenala vítězstvím v soutěži kapel na Toyota Beat festivalu v roce 2022. Kapela v minulosti hrála po boku známých hudebních interpretů jako Rybičky 48, Civilní Obrana, Jamaron a mnoho dalších. Na podzim tohoto roku kapela chystá vydání debutového alba, do té doby postupně plánují vydat několik dalších tracků s videoklipy v režii Ondřeje Soukupa z kutnohorské Produkce Soukup.

tz

Zavřít menu