První ostrý start v ČR za body do mezinárodního žebříčku UCI pořádá Talent Bike spolek 1. a 2. dubna

Grand Prix Středočeského kraje MTB – první závod Českého poháru horských kol kategorie C1 mezinárodní cyklistické federace UCI, pořádá Talent Bike spolek o víkendu 1. a 2. dubna. Přijďte se podívat na profesionální bikery, kteří budou usilovat o body do žebříčku UCI, jež jim zajistí účast na nasazování národů na Olympijských hrách v Paříži 2024.

První den jsou na programu závody kategorií Masters, Expert, Kadetky, Kadeti, Juniorky, Junioři a nejsledovanější kategorie dne: Elite Ženy a Muži. 2. dubna jsou na programu starty dětských kategorií pro širokou veřejnost. Dětské závody, včetně nejsledovanější kategorie odstrkovadel, se započítávají do tradiční série závodů Talent Bike series 2023. Start a cíl závodu je v prostorách sportovní haly Klimeška a Zimního stadionu Kutná Hora.

„Zveme diváky na jedinečnou podívanou, kdy uvidí domácí i mezinárodní špičku horských kol. V neděli přijďte především fandit domácím závodníkům z Talent Bike Cycling teamu v kategoriích od odstrkovadel přes všechny dětské i žákovské kategorie. Samozřejmostí je zajištění občerstvení (jídlo, pivo, svařené víno atd.), stánek Kávy Pitel, pizza Maurizio pak v peci na dřevo připraví lahodnou pizzu či míchané nealko i alko nápoje ve stánku Gumárna Čáslav. V neděli se zapojí i Besip, kdy na stánku bude možné pomocí her získat dárky, či odzkoušet brýle, které simulují určitý stupeň alkoholu v krvi či mikrospánek řidiče,“ zve na událost předseda Talent Bike spolku Ivan Sova.

Dora Procházková

Zavřít menu