Velká taneční soutěž, MČR ve futsalu železničářů a hodně florbalu, to je červen na Klimešce

Ani poslední měsíc před letními prázdninami nebude na Klimešce nouze o zajímavé akce a pobyty.

Hned první červnový víkend (3.-4.6.) po roce přivítáme taneční soutěž Kábrt Cup, dvojdenní maraton stovek tanečníků v široké škále tanečních směrů v režii Lubomíra Kábrta, vynikajícího tanečníka, choreografa, bývalého mistra ČR a semifinalisty soutěže Česko Slovensko má talent 2013.
Hned dvakrát si Klimešku pro KTM – Kemp talentované mládeže – vybral Český florbal v rámci výběrového pobytu pro naděje českého florbalu do 14 a do 17 let (1.-4.6. + 8.-11.6.).
Dva červnové víkendy vyplní právě florbalové turnaje, nejprve 10.-11.6.2023 dětský Silver Cup pod taktovkou domácího FBC a 17.-18.6. Jarda Cup, tradiční turnaj pro florbalové oddíly z celé republiky. Mezi tyto turnaje a týden po se vklíní dvě prestižní florbalová soustředění, nejprve dorazí poprvé v historii Klimešky reprezentační tým ČR florbalistek (14.-18.6.), týden po nich i ti nejlepší čeští florbalisté muži spolu s výběrem U23 (21.-24.6.).
Novinkou v červnovém harmonogramu Klimešky je Akademie domácího Fit studia JB v pátek 16.6.2023 v čase 16-18. Doražte se podívat na naděje českého aerobiku a akrobacie.
V úterý 20.6.2023 hostí naše hala MČR železničářů ve futsale jako přípravu pro dvě velké akce železničářů-futsalistů. V druhé polovině října tohoto roku to bude mezinárodní turnaj a v dubnu 2024 přijede na Klimešku dokonce ME ve futsalu železničářů.
Červnový program v kutnohorské sportovní hale a zejména na její ubytovně vyplní také několik výletů základních a středních škol z různých koutů naší republiky.
V druhé polovině měsíce už tradičně dorazí také basketbalové kempy mládežnických reprezentací, v termínu 18.-21.6. to budou hráči do 18 let, v termínu 29.6.-2.7. pak nově vzniklá basketbalová reprezentace žen do 20 let. Poslední červnový víkend patří už několik let po sobě dalšímu kempu minivolejbalu v režii Zdeňka Haníka, volejbalového experta, bývalého trenéra českého národního týmu mužů a místopředsedy Českého olympijského výboru.

tz, Michal Vavák

Zavřít menu