Ve třetím nadstavbovém utkání přivítali Sršni na svém ledě vedoucí tým soutěže HC Žabonosy. Před zahájením II. třetiny pogratulovali členové vedení klubu p. Sirotek a p. Pekař k sedmdesátým pátým narozeninám dlouholetému trenérovi mládeže panu Jaroslavu Eisenhammerovi a předali mu sršní dres č. 75 s jeho jmenovkou. ……………………………..

Sršni Kutná Hora – HC Žabonosy  4:1  (1:0, 2:0, 1:1)
Rychlý a bojovný úvod přinesl pohledné akce na obou stranách. Vyrovnaný průběh až v sedmnácté minutě povedenou střelou naklonil ve prospěch Sršňů obránce Krejza po Rudolfského nahrávce. Hosté se snažili do sirény odpovědět, ovšem všechny střelecké pokusy zlikvidoval Alexandr Karger.
Ve druhé třetině se snaživí hosté dopouštěli faulů, které Sršni dokázali v přesilovkách trestat. Ve dvacáté osmé minutě kombinace Melouna, Vaňka a střílejícího Čejky do levého růžku navýšilo vedení Sršňů. Dvě minuty před druhou sirénou Rudolfský ve středním pásmu poslal puk na rozjetého Čejku, který přesně našel hůl najetého Charváta a ten nezaváhal. Třetím gólem vyhnal z brány hostí Petra Muziku, kterého vystřídal Martin Hušek.
Úvod třetí části patřil hostům, když také využili početní výhodu a snížení jim dávalo ještě naději. Alexandr Karger měl však svůj den a hostům zlikvidoval všechny střely i samostatný únik a svůj tým podržel. Jedenáct minut před koncem se Sršni ještě jednou prosadili. Napadání rozehrávky hostí se vyplatilo Hetfleischovi, který vybojoval puk za bránou a poslal ho mezi kruhy. Přesně našel hůl obránce Pálka, který rychlou střelou rozsvítil na kontě soupeře čtyřku. Na obrat vývoje už hosté neměli sílu a dobře hrající Sršni si výsledek pohlídali do závěrečné sirény. Mohli tak oslavit tříbodový zisk a poděkovat skvělým divákům.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora

Branky Sršňů: Krejza (Rudolfský, Tvrdík), Čejka (Vaněk, Meloun), Charvát (Čejka, Rudolfský), Pálek (Hetfleisch)

Sestava:  Karger (Balham) – Čejka, Vaněk, Pálek, Tvrdík, Krejza, Krištof, Švejda, Rudolfský, Meloun, Charvát, Jirek, Kaiser, Sádlo, Hetfleisch, Tvrdík, Hynek (Ryšan). Trenér: František Coubal

Vyloučení: 6/8

 

.

Zavřít menu