Další z nepravidlených večerů s vynikajícím vínem a zajímavou gastronomií nabídne gurmánům 6. března od 19. hodin kutnohorský hotel Opat. Ochutnávat se tentokrát budou vína odrůdy Chardonnay z tuzemských i zahraničních vinic.

.
Další z řady řízených degustací v kutnohorském hotelu Opat zavede účastníky na výlet na slunnou Moravu, ale také do Francie, Itálie či Argentiny za víny odrůdy Chardonnay. Kvalitní bílá vína doplní lahůdky jako například plátky grilovaných kuřecích prsou s cibulovou marmeládou na havířském chlebíčku či králík na rozmarýnu s čerstvým špenátem. Sladkou tečku obstará skořicové parfé s ovocným přelivem. Degustační večer s pěti chody a šesti vzorky vína bude jako obvykle výkladem provázet Aleš Svoboda z kutnohorské vinotéky U Kamenného domu.
.
Italie

Cena pětichodového degustačního večera s šesti vzorky vína činí 440,- Kč za osobu. Pro účastníky degustace hotel Opat nabízí také 20% slevu na ubytování. Počet míst je omezen, takže neváhejte a rezervujte si místa předem na tel. 327 536 900 nebo emailem info@hotelopat.cz.

(tz)

.

Zavřít menu