Aktualizováno: Víkendová technoparty se na louce za hlavním vlakovým nádražím v Sedlci nakonec neuskuteční, organizátoři ji přesunuli jinam

Aktualizováno 4. 9. 20.00: Technoparty za hlavním vlakovým nádražím v Kutné Hoře se o víkendu nakonec neuskuteční. „Policie mě informovala o tom, že organizátoři prostor již opustili a přesunuli se jinam,“ konstatoval starosta města Josef Viktora.

 

„Policie mě dnes ráno informovala o tom, že se má o víkendu na louce za hlavním nádražím v Sedlci uskutečnit Technoparty. Jedná se o soukromé pozemky, policie prověřuje platnost smlouvy,“ uvedl starosta Kutné Hory Josef Viktora a zdůraznil, že město s touto akcí nemá nic společného a o akci nebylo předem informováno. „Policisté situaci monitorují. Je uzavřena příjezdová cesta od Migra a policisté tuto cestu střeží,“ řekla před v pátek dopoledne Vendulka Marečková, tisková policejní mluvčí. Podle informací z technického oddělení MěÚ Kutná Hora organizátor o pořádání akce neinformoval a nedoložil žádný souhlas okolních vlastníků pozemků s touto  akcí.

Příjezdovou cestu na louku za nádražním depem, kde se měla konat Technoparty, střežila policie.

red

Zavřít menu