Vyhlášení výsledků soutěže Kutnohorských listů

Soutěž Kutnohorských listů, vyhlášená v prosinci 2020 při příležitosti výročí zapsání města na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, již zná své vítěze. Soutěžící, kteří zaslali správné odpovědi na všechny otázky, byli zařazeni do losování. O vylosování šesti hlavních výherců jsme požádali starostu města Kutné Hory Josefa Viktoru, místostarostku Silvii Doušovou a místostarostu Víta Šnajdra.

Vylosování byli: 1. Dagmar Peřinová, 2. Lucie Horynová, 3. Ivana Vopálková, 4. Tobiáš Mazura, 5. Ivan Bezai. 6. Jana Mazurová. Výherce budeme kontaktovat e-mailem a dohodneme způsob předání cen.

Drobné upomínkové předměty a pamětní minci vydanou k 25. výročí zápisu města na seznam UNESCO věnujeme i dalším účastníkům soutěže: Ivana Setničková, Aleš Fiala, Ivana Fišarová, Jana Tvrdíková, Jiří Freitag, Ludmila Ježková, Vladimír Vrbický, Štěpánka Mazurová, Dana Kubešová. Také tyto účastníky oslovíme e-mailem.

Připomenout si významné výročí mohou zájemci i na Youtube kanálu Kutná Hora, kde je možné zhlédnout dokumenty, rozhovory s některými z osobností zápisu města na Seznam UNESCO.

Děkujeme za účast v soutěži a přejeme hlavně pevné zdraví a vše dobré v roce 2021.

pra

 

Zavřít menu